Hvem finder det ikke lidt sexet ved synet af en smuk kvinde, som ryger lige foran dig? Med en smøg i munden…

En stund med rygning i som det primære i vores fertishplay, vores leg med rygning kan blive ret så fræk når kemien passer ind i selskab med en smuk kvinde!

Måske puster jeg røgen i hovedet på dig…

lady laura

For den underdanige slave med en fetich for rygning, der forventes det at slaven kan agere som mit personlige askebæger!

For den afklarede gentleman der forventer jeg, at der sørges for et askebæger, til når jeg skal aske.

Flere steder på internetter kan man finde blogs om ryge fetich og en af dem er Orion Erotik Blog. Du finder artiklen; Har du også en rygefetish?, og læser den. Der findes mange andre blogs og artikler rundt omkring, som kan hjælpe dig igang hvis du er helt ny indenfor fetishplay.

På hjemmesiden fetilife.com, der kan man finde endnu mere og den kan klart anbefales at oprette en bruger på.

Hvem finder det ikke lidt sexet?

Ukendt ryge fetichist

Det er hyggeligt at ryge over en god snak. Måske en dag, hvor vi leger med ryge fetich i spil.

Jeg vil sætte pris på lidt kreativitet og opfindsomhed når vi leger sammen, nogen gange, Det kommer an på mit humør på dagen og hvad vi har snakket om på forhånd. En anden ting er, at det kan være med eller uden dominans af dig, men ikke af mig for det bryder jeg mig ikke om.