En slaves forespørgsel

Kære Lady Laura eller (måske) Fru Rasmussen
 
Da jeg var lille gjorde min mor rent hos, fru Rasmussen. Jeg var nogle gange med og allerede dengang havde jeg fantasier om at Fru Rasmussen skulle belære mig og tale ned til som jeg ingen ting forstod. Jeg kan huske at jeg drømte om at hun tvang mig ned i en børnestol, som jeg var for stor til, det skete aldrig, hun var alt for venlig.
 
Selvom fantasien og drømmene i dag ikke helt ligner, så er følelsen den samme. Men jeg kan ikke sige mig fri for tanken om at jeg mere end 50 år efter også gør rent for fru Rasmussen.
Jeg har det sådan, at når jeg tilbyder mig som husslave for Lady Laura, som jeg finder helt eventyrlig dejlig, så skal jeg gøre mig så nyttig som mulig.
Det er klart at hvis Fruen går så langt som at invitere mig indenfor, for at få gjort rent, så har hun en berettiget forventning om at det bliver gjort ordentligt og indenfor en rimelig afgrænset tidsrum. Så hun ikke oplever at jeg sløser tiden væk eller står og dagdrømmer om hendes skønhed, men at når fruen fortæller hvad der skal gøres så bliver det gjort.
 
Jeg kan godt se at rengøring kun er en del af det Lady Laura ønsker at bruge sin slave til. Derfor vil jeg også byde mig til på andre funktioner. Ja, jeg rengør også fodtøj. Adspurgt af Ladyen, om jeg går på knæ og rengør med min tunge, bliver det også et ja. eller rettere et: Javel, Lady Laura.
 
Jeg vil gerne fremstå så lydig som overhovedet muligt, og derfor vil jeg selvfølgelig også gerne have opgaver ud over rengøring, hvis fruen ønsker det. Jeg har erfaring med indkøb og madlavning for både frøkner og fruer, lige som tøjvask også har været en opgave, for mig.
 
Jeg ved godt at jeg ikke lige fra starten rammer et niveau Lady Laura er fuldt tilfreds med. Derfor håber jeg at Lady Laura, vil være parat til at hjælpe mig til at blive en dygtig, lydig og arbejdsom husslave. Jeg ved jeg vil være stolt over at blive slave hos Lady Laura, min helt store drøm er at Lady Laura vil blive stolt af at have mig som sin slave.
 

Du kan måske også lide...