Økonomisk dominans

Økonomisk dominans, en pengefetich hvor tænder dig helt vildt at give mig dine penge!

Du elsker det, når jeg tager dine penge fra dig.

Du bliver helt vild, hvis jeg nu forlanger en shoppetur på din regning. Der findes ingen gænser for din taknemlighed, når jeg ønsker at du iført et halsbånd og en hundesnor, skal følge med – Du skal ydmyges og samtidig bære alle poserne…

 Tjek din mobilepay og find ud af hvordan du, med et enkelt swipe sender pengegaver til din domina! 

Er du min lille pengegris?!

SMæk

Lady Laura

Lady Latex

Det er kun fantasien der sætter grænserne for, hvordan en leg med forskellige fetishplay udfolder sig.

Økonomisk dominans er også muligt med online seancer via Whats app, og Skype, Telegram eller SMS, telefon.

Når vi leger samen fra hver sit sted, så bruger vi TeamViewer 

fodfetich, rollespil/fetishplay, frække fantasier med mine fødder i centrum . Forestillinger og drømme, som bare råber efter at blive udlevet, blive sat fri! Det kan også være en passende afstraffelse med spanking eller til en terapi som spanskrørsterapi der er kendt for at afrette folk.

RygningFetishplay, Bondage, åndedræts- og orgasme-kontrol, er nogle af favoritterne! Aftraffelsen, spanking med spanskrør, pisk eller en klask i numsen med en hård hånd. Perfekt til en rigtig god gammeldags endefuld, Rollespil, femdomfindom, ydmygelse, petplay, blid/hård dominans, orgasme kontrol… Joi, Tease & denial; Drillerier, fysiske og verbale tæsk (humiliate), bondage, langtidsbondage, reb, plastik strips, kæder, suspension, manchetter, bælter, samt slave træning og opdragelse, kvindeliggørelse/sissyficering, ludertrænning

Giv mig nøglen til dit pikbur og så beholder jeg den for en tid!

Som min slave har du alligevel intet at skulle sige. Blot adlyd og gør det forlangede ordentligt og rigtigt.

Under lillemandens tur i fængsel (tæt indespærring), vil jeg af og til sende dig nogle små og simple opgaver. Det vil uden tvivl styrke dine evner og discipliner dig, sådan at du bliver så effektiv som overhovedet muligt. Formålet er jo at du bliver bedre til at behage, tjene og forkæle en krævende kvinde som fruen.

Det første du kan gøre i den her situation, det er at sende mig en personlig henvendelse på mail, hvor du klart og tydeligt, skriver hvad jeg kan bruge dig til, hvor tit, hvilket tidsrum + hvorfor det skal være lige netop dig og ikke anden.

Se mere på siden med slavekontrakter

Lady Laura ser frem til at høre fra den lystige slave, som med stor interesse, vil indfinde sig under fruens konmando og ordre! 

Du kan måske også lide...