Økonomisk dominans

Økonomisk dominans er lige noget for mig!

En fetich, hvor du finder stor tilfredsstillelse i at forkæle mig med alt muligt

Lady Latex Pengegaver er naturligvis velkomne og påskønnes altid! Tjek din mobilepay og find ud af hvordan du, med et enkelt swipe kan forkæle din domina! Det kan sagtens være ved, at give en gave fra din mobilepay eller et digitalt gavekort et andet sted fra…

Byd mig på en lækker frokost og forkæl mig med en gave, fordi du elsker den tilfredsstillelse, som du opnår ved at gøre mig glad!

  Jeg bliver altid ekstra glad, når man tydeligt kan se, at det er en gave, som du har brugt tid og omtanke på at købe til mig.

Jeg har ønskelister forskellige steder på internettet og her på siden, vil der løbende komme opdateringer af hvad jeg går og ønsker mig. Til gengæld, så er der et sted, som jeg aldrig kan få gavekort nok til! Det er især spa afdelingen der er min favorit.

Se mere på denne side : https://velfortjent.dk/

SMæk Lady Laura

Du kan måske også lide...