Mine højhælede sko for en aften!

Til en fræk aften, så har jeg de her stilletter i tankerne…

Jeg ved, at det her går lige ind i fodfetichistens hjerte og en aftale med de rigtige hæle for den egnede fodslave – Så når vi langt!

Her på siden, kan du finde masser af billeder med mine fødder i smukke stilletter.

 

Hvem tænder ikke på smukke sko, som en smuk kvinde er iført?

Her ses et lille video clip, hvor de her højhælede er i fokus

Det siges, at der findes en høj pris forbundet med at gå med høje hæle…

– Jeg synes jeg hører det tit og ofte, som om det bliver nævnt i flæng: Slidgigt, nedsunken forfod, skæv storetå og knyst, større risiko for faldskader, forstuvninger og så bare dagligt ubehag og smerter.

Alligevel vælger rigtig mange kvinder at gå rundt i tårnhøje stilletter.  Der er noget over de smukke og elegante høj hælede stilletter. Der er noget fræk og sexet over de! Det må være en årsag ud af mange for kvinder til at iføre sig dem og det er helt naturligt, at kvinderne blandt andet gør det fordi, de høje hæle i vores kultur er udtryk for kvindelig seksualitet og styrke.

Find flere video på min youtube kanal

 

SM hilsen

Lady Laura

Du kan måske også lide...